Route naar Cultuur Centrum Zwaneberg


Grotere kaart weergevenCultuurcentrum Zwaneberg is gelegen aan de Bergstraat, tegenover het marktplein van Heist-op-den-Berg. Op het plein is een ruime parking. · Zwaneberg ligt op 10’ wandelafstand van het treinstation: eens uit het station gaat u links en slaat u de Stationsstraat rechts in en loopt door tot het marktplein in de Bergstraat.
· Met de wagen vanuit Antwerpen rijdt u via Mortsel, Boechout, Lier en neemt u op de ring van Lier de afslag rechts ‘Aarschot-Heist-op-den-Berg’. Aan de derde rotonde tussen Lier en Aarschot rijdt u links het centrum binnen en voorbij de brug neemt u de tweede of derde links.
· Met de wagen vanuit Brussel rijdt u langs de E19 richting Antwerpen en neemt u afslag Mechelen-Noord (Heist-op-den-Berg). Ofwel volgt u de baan naar Mechelen en volgt deze, onder de sporen door, via de Nekkerhal tot aan de rotonde. Aan de rotonde gaat u rechts via Putte naar Heist-op-den-Berg. Ofwel volgt u de baan naar St.-Katelijne Waver via O.L.V.-Waver en Putte passeert u de rotonde in Heist-op-den-Berg rechtdoor naar het centrum. Voorbij de brug neemt u de tweede of derde links. · Met de wagen vanuit Leuven rijdt u over de autostrade richting Hasselt en neemt u afslag Aarschot. U neemt links tot aan de rotonde en daar rechtsaf. Aan de lichten kiest u links de Liersesteenweg naar Heist-op-den-Berg. Aan de rotonde in Heist-op-den-Berg rijdt u rechts het centrum binnen Voorbij de brug neemt u de tweede of derde straat links. · Met de wagen vanuit Mechelen rijdt u ofwel over Bonheiden naar Putte ofwel via St.-Katelijne Waver en O.L.V.-Waver naar Putte. Voorbij Putte passeert u de rotonde in Heist-op-den-Berg rechtdoor naar het centrum. Voorbij de brug neemt u de tweede of derde links.